Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /data/sites/web/webwsdhostingbe/subsites/advies-horeca.be/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /data/sites/web/webwsdhostingbe/subsites/advies-horeca.be/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
Horeca Consultants

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /data/sites/web/webwsdhostingbe/subsites/advies-horeca.be/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /data/sites/web/webwsdhostingbe/subsites/advies-horeca.be/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ADVIES-HORECA ondersteunt starters

Wat zijn uw persoonlijke doelstellingen?
Welk type van horecazaak wenst u uit te baten?
Welke is de geschikte locatie en is het concept leefbaar?

Afhankelijk van de ondernemingsvorm dient u een ondernemingsplan voor te leggen. Advies-Horeca werkt dit samen met u uit tot een realiseerbaar projectplan.

Financieringsaanvraag, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling, opbouw website en rekrutering en selectie van horecapersoneel behoort tot het mogelijke takenpakket.

Een duidelijke scope gekoppeld aan een correcte offerte? Ja hoor, u weet ten aller tijde waar u staat.

<< terug naar boven – overzicht >>

ADVIES-HORECA helpt u bij het kiezen van het juiste concept

Welk type van concept is het meest geschikt in uw buurt en rekening houdende met historiek van uw onderneming en de beschikbare middelen? Is het een drankgelegenheid of een Eetgelegenheid en welke onderverdeling in beide types maken we? Of is het een mix van … ?

Samen overlopen we al deze mogelijkheden en gaan we voor een missie, visie, strategie en realiseerbare doelstellingen.

<< terug naar boven – overzicht >>

ADVIES-HORECA optimaliseert uw dienstverlening en verbetert uw rendement door concurrentieonderzoek

Samen met u bespreken wij ons plan van aanpak en lichten wij uw onderneming door. Niet enkel de 4P’s (marketingonderzoek) komen aan bod maar dit wordt veel ruimer uitgelicht.

Wie is uw cliënteel?
Wat soort van cliënteel trek je aan met de middelen van de onderneming?
Wat zijn de eisen van je keuze (voor deze specifieke doelgroep)?
Kies ik voor die weg?
Wat zijn de consequenties?

Het resultaat is een verbeteringsplan en stappenplan welke u zelf met het behulp van één van onze consultants “welke expert is in het specifieke vakdomein” kan implementeren. U kan ook opteren om dit stappenplan zelfstandig te realiseren.

<< terug naar boven – overzicht >>

ADVIES-HORECA helpt u in het managen van uw onderneming

Wij hanteren een bedrijfskundig model (SWOT / Strengths – Weaknesses – Opportunities - Treats) dat voor uw onderneming de sterktes en zwaktes maar ook de kansen en bedreigingen analyseert. Het resultaat is dan ook bruikbaar om het beeld van de onderneming en al de activiteiten bij te sturen. Dat dit verder deel uitmaakt van het ondernemingsplan, dat spreekt voor zich.

Aankoopmanagement en aankoopbeleid zijn geen bodemloze begrippen. Hard werken doen we allemaal maar kopen we bewust aan? Het juiste product op de juiste plaats met de juiste promotie en dit tegen de juiste prijs? Hebben wij een goed concept? Zijn we voldoende administratief onderlegt?

Planning, marketing, organisatie, producten en managementmiddelen komen ook hier ruim aan bod. Het resultaat is een verbeteringsplan wij samen met u gaan opstellen. Ondersteuning in het management behoort tot de mogelijkheden.

<< terug naar boven – overzicht >>

ADVIES-HORECA traint uw personeel op de vloer

Onze consultant met meer dan 27 jaar ervaring binnen diverse geledingen van de horeca uitbating biedt u de mogelijkheid om actief  personeel te coachen op de werkvloer en in de keuken. Deze is meer dan 20 jaar zelfstandig zaakvoerder geweest en kent de horeca dan ook door en door.

Wenst u ondersteuning op personeelsvlak? Rekrutering en selectie behoort tot de mogelijkheden net als het uitwerken van de belangrijkste HR-tools.

<< terug naar boven – overzicht >>

ADVIES-HORECA – helpt u bij vergunningen en wettelijke bepalingen denken we oa aan Veiligheid, vestigingsattest, Milieu, … maar ook HACCP - kwaliteit en hygiëne …

Door de zaal, keuken en andere nutsvoorzieningen krijgt uw onderneming een heel ander gezicht. Wat moeten we implementeren om ons te onderscheiden van de buren? Onze concurrenten?

Geen commitment met woorden maar een kwaliteitsverbeterplan wordt samen met u en uw personeel opgemaakt en één ieder zal zich moeten verbinden tot engagement en resultaat.

<< terug naar boven – overzicht >>